dimecres, 9 d’octubre del 2013

Taller del PLE

Expectatives de l'assignatura
En aquesta assignatura m'agradaria ampliar els meus coneixements de les TIC per poder fer-ne un ús adequat d'elles. A més, esper aprendre a utilitzar correctament els diferents mitjans tecnològics que ens podríem trobar a les aules per així aconseguir tenir èxit al llarg del procés d'ensenyament-aprenentatge.

Valoració de les respostes que heu fet al qüestionari
A l'hora de contestar les respostes del qüestionari m'he adonat que utilitzo bastant sovint les noves tecnologies, ara bé, cal dir que podria aprofundir-hi més en elles. Diàriament, utilitzo aplicacions com el WhatsApp per poder comunicar-me amb els meus amics. Per altre banda l'ús que faig de les diferents xarxes socials em permet estar assabentada del què passa al meu entorn.

Valoració de les eines que s'inclouen a la pàgina acadèmica de SymbalooEDU
Respecte a les eines que trobem a la pàgina Symbaloo pens que són molt adequades a l'hora de treballar. 
Concretament les eines que he inclòs a Symbaloo són aquelles que aniré utilitzant al llarg de l'assignatura per a realitzar diferents tasques:


  • UibDigital hem facilitarà tota aquella informació i documentació d'aquesta assignatura. El servei.
  • Dropbox hem permetrà emmagatxemar i sincronitzar documents en línia i a la vegada compartir-los amb la resta de companys. 
  • Google Docs és una eina molt interessant a l'hora de fer tasques amb altres companys, ja que permet crear documents de text, presentacions, etc. aquest arxius es poden guardar automàticament durant l'edició i es poden compartir amb els altres companys. 
  • Prezi penso que és necessària conèixer-la per poder fer bones presentacions ja que disposa del zoom per una visió més apropada de la presentació, d'aquesta manera es beneficiaria tot l'alumnat. 


Personalment no coneixia aquesta pàgina però penso que és una eina molt adequada per poder recollir aquelles pàgines o recursos que ens semblem interessants i útils. De fet és un bon mitjà per adoptar dins les aules ja que tots aquells enllaços d'interès estan organitzats a la mateixa pàgina d'inici i d'aquesta manera facilita el treball a l'alumnat.



Valoració de les eines de Symbaloo i Twitter
Com he dit anteriorment Symbaloo és una eina molt idoni per introduir a les aules a causa del seu bon funcionament i facilitats que comporta. Gràcies a Symbaloo podem arribar fàcilment a aquelles pàgines o enllaços que utilitzem diàriament pel fet de quedar organitzades a una mateixa pàgina.



Pel que fa a Twitter, sabia l'existència d'aquesta xarxa social però no tenia cap coneixement. Ara bé, resultarà un mitjà molt útil per poder treballar i compartir temes d'interès amb els companys. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada